Vijesti / Kultura

nevidljivi čovjek

U KINU GAJ Triler 'Nevidljivi čovjek' u subotu i nedjelju u Kinu Gaj

U KINU GAJ Triler 'Nevidljivi čovjek' u subotu i nedjelju u Kinu Gaj
Kino Gaj

Film 'Nevidljivi čovjek' u Kinu Gaj možete pogledati u dva navrata...

Volite li napetost i jezu, u varaždinsko gradsko kino stiže film baš za vas.

Film 'Nevidljivi čovjek' u Kinu Gaj možete pogledati u dva navrata, 29. veljače te 1. ožujka, a početak je u oba termina u 20 sati i 30 minuta.

Cijena karte je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Nevidljivi čovjek'

'Ono što ne možeš vidjeti može te ozlijediti'. To će na vlastitoj koži osjetiti dobitnica Emmy-ja Elisabeth Moss (Mi, Sluškinjine priče) u novom trileru Nevidljivi čovjek koji dolazi iz produkcijske kuće Blumhouse.

Zatočena u nasilnoj vezi s bogatim i briljantnim znanstvenikom, Cecilia Kate (Moss) pod okriljem noći bježi i skriva se uz pomoć svoje sestre (Harriet Dyer), dugogodišnjeg prijatelja (Aldis Hodge) i njegove kćeri (Storm Reid).

Ali nakon što Ceciliain bivši partner počini samoubojstvo te joj ostavi popriličan iznos nasljedstva, Cecilia posumnja u istinitost priče o samoubojstvu. U isto vrijeme počinju joj se događati neobjašnjive i smrtonosne stvari koje prijete njoj i svima do kojih joj je stalo, te ju polagano počinje napuštati razum dok se trudi svima dokazati da ju progoni netko koga nitko ne može vidjeti.

Producent filma za producentsku kuću Blumhouse je Jason Blum, pravi majstor horor i triller žanra. Redatelj Nevidljivog čovjeka je Leigh Whannell.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!