Vijesti / Kultura

'ljubavni trokut'

TJEDAN SMIJEHA Urnebesna komedija 'Dekorater' s atraktivnim glumcima stiže u Varaždin

TJEDAN SMIJEHA Urnebesna komedija 'Dekorater' s atraktivnim glumcima stiže u Varaždin
Kazalište Lectirum

Predstava Dekorater je odlična i zabavna priča o 'trokutu' te kako se iz njega izvući, a u njoj glume sjajni glumci Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić

Tjedan smijeha počinje ovog petka, a u 10 dana festivala, u Varaždinu i okolici igrat će se čak 63 predstave. Kerekesh teatar u Varaždin već 11 godina dovodi neke od najboljih hrvatskih komedija.

Ove godine tako stiže i predstava Dekorater, a radi se od  odličnoj priči Kazališta Lectirum, svjetski poznatog autora Donalda Churchilla, koju je na kazališne daske postavila Nina Kleflin.

Ovu zanimljivu priču će 'ispričati' Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić. Ovaj trojac odgovara na pitanje zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući.

Hoće li netko prepoznati sebe, susjeda, susjedu ili znanca, saznat će ako dođe pogledati ovu sjajnu komediju! 

Neodoljiva komedija 'Dekorater' donosi niz obrata i duhovitih erotskih aluzija. Maša se vraća u svoj stan te shvati da nije obojan, kao što je bilo dogovoreno. Soboslikar tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju…

Predstava igra u varaždinskom kazalištu u 13. ožujka, u 18 i u 20:30 sati, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazalište i putem online sustava.

Više informacija o Tjednu smijeha, kompletan raspored predstava, kao i informacije o ulaznicama, možete potražiti na stranicama Kerekesh teatra.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video