Vijesti / Kultura

ZA DJECU

Umjetnička organizacija Gllugl otvorila Virtualnu scenu radio dramom 'Sjednica miševa'

Umjetnička organizacija Gllugl otvorila Virtualnu scenu radio dramom 'Sjednica miševa'
Gllugl teatar

Na ovoj sceni Gllugl će uskoro promovirati novi singl svog glazbenog sastava 'Kajtebriga'.

Umjetnička organizacija Gllugl na svojoj je internetskoj stranici gllugl.hr otvorila Virtualnu scenu radio dramom za djecu Jean de Lafontainea 'Sjednica miševa'. U ovoj radio drami igraju Sara Ipša, Hana Hegedušić, Nikša Eldan i Filip Eldan, skladatelj, snimatelj i montažer zvuka je Petar Eldan, a dramaturgiju i režiju potpisuje Filip Eldan.

Glluglovu Virtuanu scenu publika može pratiti besplatno, a oni koji su u mogućnosti i to žele, mogu svojom uplatom donacije na HR5723600001102512596 (opis plaćanja: donacija) pomoći u daljnjem radu ovoj neovisnoj umjetničkoj organizaciji u kojoj djeluje čak pet slobodnih umjetnika čija egzistencija ovisi isključivo o njihovim nastupima pred publikom.

Na ovoj sceni Gllugl će uskoro promovirati novi singl svog glazbenog sastava Kajtebriga. Posebnost ovog singla je u tome što članovi sastava Hana Hegedušić, Gordan Perši, Petar Eldan, Aleksandar Vešić, i Stanislav Muškinja snimaju svoje dionice svaki iz svog doma poštujući na taj način pravila o sprečavanju širenja koronavirusa. 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video