Vijesti / Kultura

filmovi iz naslonjača

ZA POSJETITELJE KINA GAJ Tri mjeseca besplatnog online pristupa filmovima

ZA POSJETITELJE KINA GAJ Tri mjeseca besplatnog online pristupa filmovima
Kino Gaj/Ilustracija

MUBI platforma nudi probranu listu filmova iz cijelog svijeta – od kultnih klasika do modernih remek-djela, od najvećih redatelja svih vremena do najvećih novih redatelja.

Vaše gradsko kino je privremeno zatvoreno, no sjajni se filmovi prikazuju i dalje!

Kino privremeno dobiva mjesto u online sferi i to na popularnoj platformi MUBI gdje je otvorena posebna stranica za posjetitelje kina Gaj koji u naredna tri mjeseca imaju opciju potpuno besplatnog gledanja svih filmova u MUBI-jevoj ponudi.

Inače, MUBI je vodeći filmski online servis za sve zaljubljenike u sedmu umjetnost koji u svojoj ponudi objedinjuje platformu filmova na zahtjev, društvenu mrežu i online filmski časopis. MUBI platforma nudi probranu listu filmova iz cijelog svijeta – od kultnih klasika do modernih remek-djela, od najvećih redatelja svih vremena do najvećih novih redatelja.

Pritom MUBI nema stalnu bazu filmova, nego redovitu cirkulaciju od 30 naslova: svaki dan na platformu stiže novi film i ondje je dostupan za gledanje 30 dana.

MUBI-jeva ograničena selekcija zapravo je adut platforme koja nudi gledateljima priliku da uzmu vremena i upoznaju svaki film te u konačnici gledaju vrijedne naslove koje ne bi možda uzeli u obzir na servisu s tisućama filmova u ponudi.

Ponudom blizak senzibilitetu europskih kina okupljenih u mreži Europa Cinemas – kojoj pripada i naše kino – MUBI nudi posebnu pogodnost kinima zatvorenim zbog pandemije korona virusa: tromjesečan pristup platformi za sve posjetitelje kina posve besplatno.

Besplatno gledanje filmova preko Kino Gaj počinje - ovdje

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!