Vijesti / Kultura

GRADSKI MUZEJ VARAŽDIN

PROLISTAJTE Objavljen novi broj mjesečnog glasila 'Varaždinski muzealac'

PROLISTAJTE Objavljen novi broj mjesečnog glasila 'Varaždinski muzealac'
Gradski muzej Varaždin/Domagoj Marić

- Muzealac do daljnjega nećemo objavljivati, ali čim to okolnosti dozvole, aktivnost ćemo nastaviti i u tom pogledu - poručuju iz Gradskog muzeja Varaždin.

Objavljen je novi broj našeg besplatnog mjesečnog glasila 'Varaždinski muzealac', broj 31, travanj 2020., koji možete prolistati na službenim web stranicama Gradskog muzeja Varaždin.

- Napravili smo ga s uvrštenim tjednim događanjima u sklopu programa Srijeda u Muzeju, uz naznaku da će se zbog novonastalih okolnosti neki programi možda odgoditi ili otkazati. U međuvremenu, nakon zaključenja broja, donesene su mjere kojima se zabranjuju bilo kakve javne/kulturne aktivnosti, zbog čega se nijedan program u travnju neće održati - javljaju iz Gradskog muzeja Varaždin.

Najavljene izložbe postavit će se u nekom drugom razdoblju, a za ostala događanja (predavanja, predstavljanje knjige) s suradnicima također će nastojati dogovoriti nove datume. O svim događanjima i novom rasporedu javnost će, kako kažu, pravodobno obavijestiti.

- Budući da se raspored trenutačno ne može točno utvrditi, jer sve ovisi o razvoju situacije vezane uz epidemiju koronavirusa i odluke mjerodavnih tijela, Muzealac do daljnjega nećemo objavljivati, ali čim to okolnosti dozvole, aktivnost ćemo nastaviti i u tom pogledu. Zahvaljujemo na praćenju našeg rada te podršci i interesu za naš Muzealac; nadamo se skorom susretu u Muzeju, a do tada - ostanite doma!!, i pratite nas i dalje na našim web stranicama i Facebooku - poručuju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video