Vijesti / Kultura

poezija u doba koronavirusa

UDRUGA RITAM MISLI 'Odrađeno pet Web Impulsa u kojima su se predstavili autori iz raznih zemalja'

UDRUGA RITAM MISLI 'Odrađeno pet Web Impulsa u kojima su se predstavili autori iz raznih zemalja'
Udruga Ritam misli

Na Web Impulsu gostovali su pjesnici iz Bugarske, Nizozemske, Njemačke, Rusije, Makedonije, Srbije, BiH, Slovenije, Crne Gore i Hrvatske.

Da je osama iznjedrila nove stihove i otvorila neke nove dimenzije prijateljevanja i suradnje pokazao je mali projekt Web Impuls kojim je Udruga Ritam misli pozvala  pjesnike, neka se stihovima odupru samoći i strahovima.

U nešto više od mjesec dana odrađeno je pet Web Impulsa u kojima su se predstavili autori iz raznih zemalja. Na Web Impulsu gostovali su pjesnici iz Bugarske, Nizozemske, Njemačke, Rusije, Makedonije, Srbije, BiH, Slovenije, Crne Gore i Hrvatske.

- Stihovi su se govorili na različitim jezicima, no energija osmijeha je bila jedinstvena. Želja da budemo zajedno, iako odvojeni, iskrila je iz svake riječi. Neki tehnički problemi rješavali bi se uz pošalice i nesebičan trud tehničkog suradnika Ivana Španjića - stoji u priopćenju.

Moderatori i idejni začetnici i ovog programa udruge Ritam misli su Ljubica Ribić i Milan Novak. Svaki od Web Impuls programa mogao se direktno pratiti na YouTube kanalu Web Impuls Ritam misli, tako je sam program moglo pratiti ili će moći odgledati veći broj ljubitelja poezije.

Uz poeziju svoj doprinos su svakako dali i glazbenici koji su se uključili u sam program i s puno ljubavi darovali svoje vrijeme pjesnicima. Kao organizatori, udruga Ritam misli, otvorila je još jednu mogućnosti i zamijenila vrijeme osame i depresije u vrijeme kreativnog druženja i zajedničkog cilja.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!