Vijesti / Kultura

POVRATAK KINA GAJ

FILMOFILI, POZOR! Kino Gaj od utorka ponovo radi, čekaju nas tri komedije i crtić!

FILMOFILI, POZOR! Kino Gaj od utorka ponovo radi, čekaju nas tri komedije i crtić!
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

U Kinu Gaj čeka nas pravi tjedan smijeha. Provjerite što nas čeka u prvom tjednu lipnja...

Nakon druge pauze zbog mjera suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, varaždinsko gradsko kino, Kino Gaj, ponovo započinje s radom. Svoj program za početak lipnja prigodno su nazvali #Gajrantena.

U utorak, 2. lipnja, tako ćete moći pogledati francusku komediju Sinonimi, pobjednika prošlogodišnjeg Berlinalea. Sinonimi su na rasporedu i u nedjelju, 7. lipnja, a u oba termina početak je u 20 sati i 30 minuta.

Drugi film koji možete pogledati u Kinu Gaj je Vjeran čovjek, francuska romantična komedija. Film se prikazuje u četvrtak, 4. lipnja, s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Komedija Igra s vatrom prikazivat će se u petak i subotu, 5. i 6. lipnja, a početak je u oba termina u 20 sati i 30 minuta.

A Kino Gaj misli i na najmlađe. Tako će u subotu i nedjelju, 6. i 7. lipnja, prikazivati animirani film Naprijed. Početak je u oba termina u 17 sati, a film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Cijena karata je 15 kuna.

S obzirom da je socijalna distanca mjera koje se još uvijek moramo pridržavati, maksimalan broj sjedala u Kinu Gaj sad je 70, uz nužan razmak među njima.

U Kinu Gaj sve je spremno za ponovno uživanje u filmskoj umjetnosti, a ako vas zanima tko je za to zaslužan, pogledajte video ispod.

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video