Vijesti / Kultura

KUC-KUC KULTURA

KEREKESH TEATAR 'Aquacity nam duguje za prošlogodišnje predstave. Sramotno!'

KEREKESH TEATAR 'Aquacity nam duguje za prošlogodišnje predstave. Sramotno!'
Varaždinski.hr

' 'Ljeto na Aquacityju' u organizaciji Kerekesh Teatra je bila najposjećenija kulturna manifestacija na našem predivnom jezeru.'

Kerekesh Teatar danas nastavio s objavama u svojoj 'Kuc-kuc kultura' rubrici na Facebooku u kojoj iskazuje nezadovoljstvo odnosima u kulturi.

Vezana vijest:

Vera Kanjuga Starčević gradska tvrtka o dugovanju AQUACITY 'Dugovanje prema Kerekesh Tetaru bit će podmireno, neće biti oštećeni'

- Zašto nema više kazališne manifestacije 'Ljeto na Aquacityju'? To pitanje čuli smo ovog ljeta barem 1000 puta, a odgovor je jednostavan - stoji u uvodnom dijelu objave.

Nadalje su istaknuli da gradska tvrtka Aquacity d.o.o. nije izvršila financijske obaveze prema Kerekesh teatru.

- Pazite sad ovo - isplatu čekamo više od godinu dana, prema ugovoru iz lipnja 2019. koji je potpisao bivši direktor Emir Arnautović. 'Ljeto na Aquacityju' u organizaciji Kerekesh Teatra je bila najposjećenija kulturna manifestacija na našem predivnom jezeru zadnje tri godine i malo je reći da je ovo sramotno - istaknuli su.

Dodaju ovog ljeta nije bilo značajnijih programa na jezeru Aquacity.

- Nova direktorica Vera Kanjuga Starčević obećala nam je da će dug biti podmiren u lipnju 2020., dakle prije 3 mjeseca. Poslali smo i opomenu pred ovrhu, a ovrhu odgađamo jer smo naivni i vjerujemo u dobroljudske odnose. Možda trebamo prestati vjerovati - stoji zaključno u objavi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video