Vijesti / Kultura

IZLOŽBA

'ŠTRIKOMANIJA' Srećko Lebinec izlaže 26. listopada u Centru za mlade Varaždin

'ŠTRIKOMANIJA' Srećko Lebinec izlaže 26. listopada u Centru za mlade Varaždin
Filmsko-kreativni studio VANIMA

Organizatori mole posjetitelje da se zbog Covid-19 pridržavaju protuepidemioloških preporuka i uputa HZJZ-a.

Nakon izlaganja u Galeriji Vladimira Horvata na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu koju su proteklog tjedna organizirali Zagrebački foto kino savez i Autorski studio FFV, varaždinski novinar, umjetnički fotograf i filmski djelatnik Srećko Lebinec izlaže i u Varaždinu.

Naime, udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA čiji je Lebinec bio osnivač i voditelj postavlja izložbu 'Štrikomanija' u P4, Preradovićeva 4, a otvorenje će biti u ponedjeljak 26. listopada s početkom u 19 sati.

Srećko Lebinec je diplomirao na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu. Nakon kraćeg rada u prosvjeti  profesionalno djeluje kao novinar i urednik, te stručni suradnik u Agenciji za elektroničke medije. Njegov glas je prisutan u eteru već više od 35 godina. Član je Filmsko-kreativnog studija VANIMA i Autorskog studija FFV Zagreb. Fotografije su mu objavljivane u domaćim i stranim novinama i knjigama, a dosad se predstavio na pet  samostalnih izložbi te na nekoliko skupnih.

Organizatori mole posjetitelje da se zbog Covid-19 pridržavaju protuepidemioloških preporuka i uputa HZJZ-a, a ulaz na izložbu neće biti mogući bez maske.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!