Vijesti / Kultura

kultura za vikend

NA VELIKOJ SCENI Predstava 'Enigmatske varijacije' tri dana zaredom u varaždinskom kazalištu

NA VELIKOJ SCENI Predstava 'Enigmatske varijacije' tri dana zaredom u varaždinskom kazalištu
HNK Varaždin

O sadržaju Enigmatskih varijacija ne bi se smjelo reći baš mnogo...

U subotu 6. ožujka, nedjelju 7. ožujka i ponedjeljak 8. ožujka s početkom u 19,30 sati na Velikoj sceni igra predstava 'Enigmatske varijacije' Érica-Emmanuela Schmitta u režiji Helene Petković.

Dramatičar, romanopisac, esejist, filmski scenarist i redatelj Éric-Emmanuel Schmitt spada u najistaknutije i najizvođenije suvremene francuske autore čija djela su prevedena na 50-tak jezika te ovjenčana mnogobrojnim prestižnim nagradama.

O sadržaju Enigmatskih varijacija ne bi se smjelo reći baš mnogo, ništa više od onoga što bi pisalo u općenitoj napomeni na stražnjoj korici dobrog trilera: susret dvojice muškaraca na zabačenom otoku blizu Sjevernog pola rezultira neočekivanim obratima.

Igraju: Stojan Matavulj i Karlo Mrkša

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kazališta. Kontakt: 042 200 250; [email protected]

Napomena: svi programi unutar zgrade HNK u Varaždinu održavaju se pod strogim epidemiološkim mjerama propisanim od strane HZJZ i Stožera civilne zaštite. Obavezno je nošenje maski za lice tijekom ulaska u zgradu i tijekom trajanja programa. Na ulazu u gledalište ostavljate svoje kontakt podatke, mjeri vam se temperatura te dezinficiraju ruke. Možete se osjećati potpuno sigurno.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!