Vijesti / Kultura

Imovina

KEREKESH TEATAR U PETRIJANCU Besplatan ulaz na predstavu Imovina, evo detalja

KEREKESH TEATAR U PETRIJANCU Besplatan ulaz na predstavu Imovina, evo detalja
Kerekesh teatar

Tjedan smijeha stiže i u Petrijanec...

Općina Petrijanec u zadnjih nekoliko godina surađuje s varaždinskim Kerekesh Teatrom. U sklopu 12. Tjedna smijeha u Petrijancu bit će odigrana predstava te vjerujemo kako će pobuditi interes publike u Općini Petrijanec.

Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga. Čovjek često drži do svog ponosa i ne popušta u svojim odlukama, no još je teže kad se s druge strane pregovora nalazi atraktivna pripadnica nježnijeg spola, djevojka Rafaela, posljednja prava ljubav pokojnog Dalibora Kontreca. Sinovi pokojnog Dalibora, tj. braća Kontrec (Žec, Zvonkec i Brankec) dolaze bez očekivanja, bez pameti, puni slabosti i otvorenih rana. Pitanje je samo koliko će biti uporni i na koje će sve načine koristiti svoje nesposobnosti i nedostatak inteligencije kako bi se domogli ostavštine njihovog oca.

I ove godine Općina Petrijanec organizira besplatnu predstavu za sve mještane. Predstava će se održati u subotu 12. lipnja s početkom u 20:30 sati na Trgu sv. Petra.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!