Vijesti / Kultura

Deveto izdanje

FESTIVAL KNJIŽEVNOSTI I KULTURE KaLibar bestiVal počinje u četvrtak u P4

FESTIVAL KNJIŽEVNOSTI I KULTURE KaLibar bestiVal počinje u četvrtak u P4

KaLibar bestiVal organizira udruga Katapult.

Popularni festival književni i kulture – KaLibar bestiVal – u svom devetom izdanju održat će se u dva dana u varaždinskom centru za mlade i nezavisnu kulturu P4.

Festival počinje u četvrtak, 23. rujna, u 19:30 sat dodjelom Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2021., dobitnici Vandi Petanjek. U dodjeli sudjeluju Kruno Lokotar, Vida Sever i Monika Herceg.

U 20 sati na rasporedu je predstavljanje zbirke poezije 'Cirkulacija nepotrebnih stvari' Senke Kapetanović, dobitnice Nagrade Post scriptum za 2020. godinu, a u predstavljanju sudjeluju Vida Sever i Monika Herceg.

U kasnijem programu Kruno Lokotar i Monika Herceg predstavit će roman 'Devet života gospođe Adele' Nade Gašić te zbirku priča 'Depilacija' Mladena Kopjara.

U petak je na rasporedu predstavljanje zbirke poezije 'Suho mjesto' Vide Sever (predstavlja Sanja Baković) te predstavljanje romana 'Drugi zakon termodinamike' Drage Glamuzine.

Za kraj, od 21:30 predstavlja se zbirka poezije Marka Presečkog 'Fragmenti opsesije' (udaraljke Ivan Kronja) koju predstavljaju Kruno Lokotar i Sanja Baković.

KaLibar bestiVal se održava uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, dok je organizator udruga Katapult.

Za više informacija, pratite službenu Facebook stranicu KaLibar bestiVala

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video