Vijesti / Kultura

HNK u Varaždinu

Ostavku podnio i Marijan Varjačić, predsjednik Kazališnog vijeća: 'U tom 'teatru' više ne želim sudjelovati'

Ostavku podnio i Marijan Varjačić, predsjednik Kazališnog vijeća: 'U tom 'teatru' više ne želim sudjelovati'
Marko Jurinec/Pixsell/Varaždinski.hr

Pljušte ostavke u Kazališnom vijeću HNK u Varaždinu. Samo danas ostali su bez predsjednika i njegove zamjenice.

Nakon što je ostavku u Kazališnom vijeću dala zamjenica predsjednika Snježana Tramburovski, čini se da neće stati na tome.

Vezana vijest:

snježana tramburovski HNK u Varaždinu Ostavka članice Kazališnog vijeća: 'Stvorilo se puno agresivne komunikacije prema novom sazivu'

Predsjednik Kazališnog vijeća Marijan Varjačić podnio je gradonačelniku i Gradskom vijeću Grada Varaždina neopozivu ostavku uz sljedeće obrazloženje:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Politički pokrovitelji intendantice HNK u Varaždinu Jasne Jakovljević, i to svih političkih boja, dosjetili su se već otrcanog načina; umjesto da se govori o nezakonitostima, pogodovanjima (hrvatska riječ za korupciju), neredu i neradu koji godinama vladaju u Kazalištu, META JE KAZALIŠNO VIJEĆE koje je, zajedno sa gradskim revizorom, započelo otkrivati rabote dotične gospođe. U farsi koja se pred nama odigrava ističe se lik stanovite M., redikulozne pojave u političkom životu Varaždina, koju je izmislio bivši gradonačelnik. U tom "teatru" ne želim više sudjelovati niti kao promatrač. Dajem (neka i na veselje politikantsko-interesne bulumente čiji je eksponent J. J.) neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Kazališnog vijeća HNK u Varaždinu, sa danom 25. listopada 2021. - napisao je Varjačić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video