Vijesti / Kultura

Hrvatska mreža nezavisnih kinoprikazivača

U Varaždinu se održava jesenska konferencija Kino mreže

U Varaždinu se održava jesenska konferencija Kino mreže
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Dolazi oko 50 gostiju iz cijele Hrvatske.

U ponedjeljak, 7. studenog 2022. godine u 13 sati u dvorani Kina Gaj počet će Jesenska konferencija kino mreže. 

Pučko otvoreno učilište Varaždin izabrano je od Upravnog odbora Hrvatske mreže nezavisnih kinoprikazivača za domaćina Jesenske konferencije kino mreže u 2022. godini.

Riječ je o događanju koje okuplja sva hrvatska nezavisna kina koji su članovi Hrvatske mreže nezavisnih kinoprikazivača (Kino mreže), baš kao što je to i naše Kino Gaj. Više o Kino mreži možete pronaći na sljedećem linku.

Događanje se održava 7. do 9. studenog 2022. godine u kinu Gaj u Varaždinu, a očekuje se oko 50 gostiju iz cijele Hrvatske - članova Kino mreže i voditelja hrvatskih nezavisnih kina, uključujući i ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra (HAVC) Chrisa Marcicha i njegove suradnike.

Tijekom trodnevne konferencije bit će održana i Skupština Kino mreže, Hrvatski audiovizualni centar predstavit će svoju kampanju 'Otkrij naš novi film'.

Također, održat će se dvije stručne radionice na temu e-poslovanja i Online marketing i promocija kino programa, a članovi će imati priliku i pogledati pretpremijere hrvatskih filmova 'Stric' i 'Cvrčak i mravica' (projekcije su zatvorene za javnost).

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.