Vijesti / Kultura

NOVA KOMEDIJA

'Marginalci' osvajaju kina: Više od 20 tisuća gledatelja u manje od dva tjedna!

'Marginalci' osvajaju kina: Više od 20 tisuća gledatelja u manje od dva tjedna!
Kerekesh Teatar

'Ne zanima nas mišljenje samoprozvanih stručnjaka, zanima nas mišljenje publike', poručuju iz Kerekesh Teatra.

- Komedija je izrazito tražena, ako pitate publiku, i upravo njihov odgovor je nama najvažniji. U kazalištu dobijemo potvrdu svaki dan da znamo napraviti dobru komediju, a upravo smo dobili i od publike u kinu - poručuju iz Kerekesh Teatra.

U manje od dva tjedna njihovu komediju "Marginalci", u režiji Ljubomira Kerekeša, u kinima diljem Hrvatske pogledalo je više od 20.000 ljudi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ne zanima nas mišljenje samoprozvanih stručnjaka ili kritičara koji ne hodaju i ne žive među ljudima, već lebde pola metra iznad zemlje. Zanima nas mišljenje publike i do sad smo dobili doslovno tisuće i tisuće predivnih komentara i reakcija - poručuju.

Smatraju da je komedija podcijenjena i marginalizirana.

- Nije zastupljena na festivalima, ne dobiva nagrade toliko često pa kao takva očito scenaristima, redateljima, a i glumcima nije privlačna niti izazovna. Žalosno je sve to. Sva sreća da još ima nas, koji samo želimo zabaviti publiku i sebe. Pa makar i u vlastitom trošku. To je istovremeno ludo i predivno - kažu članovi Kerekesh Teatra.

Zahvaljuju svima koji su kupili ulaznice i koji će kupiti ulaznice te otići u CineStar i ostala kina diljem Hrvatske i pogledati "Marginalce".

- Znate gdje je selo Črevo? Ni desno, ni levo. Samo Črevo. Tamo je Bog rekao laku noć i upravo tamo dolazi NNHTV ("Naša najnovija hrvatska televizija") snimiti prilog o hrvatskom seljaku u Europi. Precednik, animator kulture, blagajnica i predstavnik nacionalne manjine spremaju se za najvažniji dan u godini - skupštinu sela Črevo. Nakon smrdljivih razgovora o odvodnim jarcima i uvijek aktualne akcije "Zbogom oružje", na red dolazi priredba za Črevare uz lošu recitaciju, dobru narodnu glazbu, puno gemišti i kobasica sa senfom. WC je blizu i svi su dobro došli. Živjeli! - stoji u najavi filma.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video