Vijesti / Kultura

GRADSKA KNJIŽNICA

Anđa Marić u Varaždinu 23. ožujka predstavlja svoju knjigu

Anđa Marić u Varaždinu 23. ožujka predstavlja svoju knjigu
Anđa Marić

Knjiga poznate glazbenice, manekenke i voditeljice nosi naziv 'Moja Revolucija u 365 dana'

Gradska knjižnica i čitaonica "Metel Ožegović" Varaždin organizira predstavljanje knjige 'Moja Revolucija u 365 dana' autorice Anđe Marić, koje će se održati u četvrtak 23. ožujka u 18 sati. Moderator je Neven Kepeski.

- Nije neobično da Anđu Marić doživljavamo kao svoju prijateljicu, kao nekoga koga dobro poznajemo, iako je možda nikada nismo sreli - kaže urednica izdanja Marina Dimić. - Upoznali smo je najprije kao glazbenicu, manekenku i voditeljicu, a potom i kao hrabru, snažnu ženu koja se suočila s teškim životnim situacijama onako kako mnogi od nas ne bismo mogli. Ona je osoba koju bismo zagrlili, kojoj bismo pružili ruku i jednostavno joj čestitali na tome što je takva kakva jest. A da je Anđa doista posebna osoba otkriva i u svojoj novoj knjizi 'Moja revolucija u 365 dana+. Knjiga je dijelom transkript, a dijelom razrada 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, no istodobno je i više od toga. Proživljeno iskustvo daje joj za pravo da nam poruči kako i najteže bitke nikad nisu unaprijed izgubljene. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… - rekla ja Anđa Marić o svojoj knjizi 'Moja revolucija u 365 dana'. - Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put. To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – čvrsta iznutra, a mekana izvana. Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim - žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video