Vijesti / Kultura

VAFI & RAFI

Traju prijave na radionice animiranog filma u sklopu 14. VAFI & RAFI festivala

Traju prijave na radionice animiranog filma u sklopu 14. VAFI & RAFI festivala

Iskoristite priliku!

U srijedu, 31. svibnja u jutarnjim satima u Varaždinu s projekcijama počinje 14. VAFI & RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih! Nakon Rijeke, gdje je festival održan od 25. do 27. svibnja u suorganizaciji Art-kina, sve ljubitelje animiranih filmova očekuje vikend pregršt animiranih filmova u varaždinskom kinu Gaj.

Osim na besplatnim projekcija, sva zainteresirana djeca i mladi mogu sudjelovati na dvije radionice animiranog filma koje će biti održane za vrijeme trajanja varaždinskog dijela festivala, a za polaznike su također besplatne. Riječ je o radionici stop animacije keramičkih radova i o radionici osnova animacije crtanjem na rižinom papiru koju vodi animatorica iz Japana Maya Yonesho.

Svi zainteresirana djeca i mladi od 8 do 15 godina mogu se prijaviti za sudjelovanje na jednoj od navedenih radionica na e-mail adresu: [email protected] a najkasnije do 30. svibnja do 12 sati.

Radionicu stop animacije keramičkih radova vodit će voditelji Filmsko-kreativnog studija VANIMA u partnerstvu s udrugom Kerameikon i njenim voditeljicama. Radionica će biti održana od srijede do petka u popodnevnim terminima od 17:30 do 19 sati u prostorima Galerije K1.

Radionicu osnova animacije vodit će gošća iz Japana, animatorica Maya Yonesho. Radionica će biti održana od utorka do četvrtka u popodnevnim terminima od 15 do 19 sati u prostorijama Filmsko-kreativnog studija VANIMA u Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video