Vijesti / Kultura

LIDIJA JURČEC I HANA BABIĆ

UMJETNIČKI KUTAK Razgledajte umjetničke radove Lidije i Hane u Shopping Centru Lumini

UMJETNIČKI KUTAK Razgledajte umjetničke radove Lidije i Hane u Shopping Centru Lumini

Otkrijte njihov šarmantni kutak umjetnosti i istražite širok spektar njihovih originalnih radova...

Lidija Jurčec i Hana Babić, poznate umjetnice, odlučile su danas otvoriti svoj izložbeni prostor u Shopping centru Lumini kako bi svoje jedinstvene stvaralačke vizije približile široj publici. Otkrijte njihov šarmantni kutak umjetnosti i istražite širok spektar njihovih originalnih radova - od živopisnih slika koje prikazuju čaroliju anđela i cvjetnih motiva, preko pažljivo izrađenih suvenira do elegantnog nakita koji odiše kreativnošću.

Umjetnice Lidija Jurčec i Hana Babić u Shopping centru Lumini

Ovo je prilika da pronađete nešto posebno za sebe ili svoje najdraže, s obzirom na prodajni karakter izložbe. Stoga zavirite u njihov svijet umjetnosti i otkrijte sliku, suvenir ili komad nakita koji će razveseliti vas ili vama najdražu osobu. Lidija i Hana biti će prisutne tijekom cijelog dana kako bi vam omogućile da, uz shopping, uživate u njihovim djelima i porazgovarate s njima o njihovom stvaralaštvu.

Lidija Jelena Jurčec, članica Hrvatskog društva likovnih umjetnika od 2024. godine, ističe se svojim slikama u akrilu na platnu, obogaćenima reljefnim figuracijama koje često prikazuju motive anđela, morskih pejzaža i cvijeća.

Hana Babić, koja se slikarstvom intenzivno bavi od 2020. godine, često svoje platno prepliće motivima varaždinskih veduta i plutača, a po narudžbi stvara i portrete kućnih ljubimaca.

Slikarice su aktivno prisutne u likovnoj zajednici, kontinuirano se educirajući i sudjelujući u izložbama.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video