Vijesti / Kultura

GLAZBENA SEZONA

Varaždinski vokalni ansambl uskoro nastupa u varaždinskom HNK, evo detalja

Varaždinski vokalni ansambl uskoro nastupa u varaždinskom HNK, evo detalja
Facebook Varaždinski vokalni ansambl

Ne propustite ovu priliku...

Varaždinski vokalni ansambl održat će prvi koncert ove glazbene sezone u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu, 4. travnja 2024. u 20 sati. 

Cijena ulaznice je 5 eura i može se kupiti na blagajni HNK u Varaždinu. 

O ansamblu

VVA Singers (Varaždinski vokalni ansambl) izvode pjesme acapella, pretežito u pop i jazz stilu ali također im nisu strani ni svi ostali žanrovi. U njihovim izvedbama glas se često koristi kao sredstvo oponašanja zvučnih boja raznih instrumenata te svaki član unutar ansambla nosi ulogu solista.

Ansambl je osnovan 2022. godine na inicijativu Janje Knapić Omranloo i Milada Omranloo koji ujedno djeluje i kao voditelj ansambla, a pod pokroviteljstvom Koncertnog ureda u Varaždinu. VVA Singers su se dosad publici predstavili nastupima na domaćim manifestacijama "Ljeto u Varaždinu" i "Advent u Varaždinu", te su održali cjelovečernji koncert u HNK u Varaždinu.

Također, nedavno su ostvarili suradnju sa izvanrednim vokalnim bendom "Ardu" iz Irske i upriličili dva zajednička koncerta u Varaždinu i Ludbregu. Jedan od zapaženijih nastupa održali su povodom 500 godina Gradske vijećnice, "Gala koncert" u HNK u Varaždinu. VVA Singers su jedan od rijetkih vokalnih bendova u Hrvatskoj koji su objavili i svoj prvi video spot; svojim glasovima opjevali su jedan od poznatijih hitova, pjesmu "Tamo gdje je sve po mom" od grupe Jinx. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video