KAZALIŠTE Provjerite tjedni raspored HNK u Varaždinu!

Donosimo tjedni raspored varaždinskog HNK!

U nedjelju, 25. ožujka, u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza održat će se predstava Michala Langa ‘Zmijsko klupko’. Ulaznice su u prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

U Velikoj koncertnoj dvorani i nedjelju, 25. ožujka, u 19 sati održat će se Portugalska večer. Ulaz je slobodan.

U ponedjeljak, 26. ožujka, u 19.30 sati na Velikoj sceni održat će se šredstava Teatra EXIT ‘Kako misliš mene nema’. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U utorak, 27. ožujka, održava se Svjetski dan kazališta, a na rasporedu su dvije predstave.

Prva na redu je predstava Peđe Gvozdića i Guila Settima ‘Još si zelen’. Predstava će se održati na Velikoj sceni u 10.30 sati. Za osnovne škole.

Druga na redu je predstava Georgesa FeydeauGospon Lovac’. Predstava će se održati na Velikoj sceni u 19.30 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

U srijedu, 28. ožujka, u Velikoj koncertnoj dvorani održat će se 20. smotra glazbenog stvaralašta djece i mladeži Varaždinske županije.

Svečano otvaranje smotre je u 10.30 sati, koncert pjevačkih zborova počinje u 10.45 sati, tamburaški orkestri i instrumentalni ansambli nastupaju u 16.30 sati, a u 17.30 sati održat će se objava rezultata Prosudbenog povjerenstva, dodjele priznanja i zatvaranje smotre. Ulaz je slobodan.

U četvrtak, 29. ožujka, u 19 sati na Velikoj sceni na rasporedu je program Šeste osnovne škole Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije