TJEDNI RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

Pred nama je još jedan tjedan bogat događanjima u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu!

U utorak, 13. ožujka, u 11 sati na Velikoj sceni održat će se mjuzikl Jasona Roberta Browna ‘Prošlih pet godina’. Za škole.

U utorak, 13. ožujka, u 19.30 sati na Velikoj sceni održat će se mjuzikl Jasona Roberta Browna ‘Prošlih pet godina’. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U srijedu, 14. ožujka, u 11 sati Velika scena rezervirana je za mjuzikl mjuzikl Jasona Roberta Browna ‘Prošlih pet godina’. Za škole.

Scena Zvonimira Rogoza u četvrtak, 14. ožujka, rezervirana je za predstavu Michala Langa ‘Zmijsko klupko’. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice su u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

U četvrtak, 15. ožujka, u 20 sati na rasporedu je predstava Siniše Brajčića ‘Dežgracija’. Gostuje POU Mali Lošinj. Predstava je također na rasporedu u petak, 16. ožujka, u 20 sati.

Program 1. osnovne škole Varaždin održat će se u petak, 16. ožujka, u 17.30 sati.

U subotu, 17. ožujka, od 8 do 17 sati održat će se podjela diploma studentima Fakulteta organizacije i informatike Varaždin.

Koncerti u Rogozu održat će se u subotu, 17. ožujka, u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza.

U nedjelju, 18. ožujka, u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza održat će kajkavska komedija ‘Bogi Ivač znova‘. Ulaznice su u slobodnoj prodaji na kartice Kluba prijatelja kazališta.

U ponedjeljak, 19. ožujka, u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza na rasporedu je predstava Michala Langa ‘Zmijsko klupko’. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja kazališta.

U utorak, 20. ožujka, u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza na rasporedu je predstava Une Vizek ‘Nema života na marsu’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije