KAZALIŠTE Provjerite tjedni raspored HNK u Varaždinu!

I u danima pred nama čeka nas odličan program u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu!

U ponedjeljak, 26. veljače, u 18 i u 20 sati na Velikoj sceni na rasporedu je predstava Kerekesh Teatra ‘Ljubaf’. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Na Velikoj sceni u utorak, 27. veljače, u 10 sati održat će sepredstava S. Škrinjarić ‘Gospođica neću’. (GK Scena ‘Gorica’). Predstava je za škole.

U utorak, 27. veljače, u 20 sati na Velikoj sceni na rasporedu je predstava Nine Horvat ‘I živjele su sretno’. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U srijedu, 28. veljače, u 10 i 13 sati na Velikoj sceni će se održati predstava S. Škrinjarić ‘Gospođica neću’. Predstava je za škole.

Na Velikoj sceni u srijedu, 28. veljače, u 18 i 20 sati na rasporedu je predstava ‘Očeš nečeš, doktor’ Kerekesh teatra. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U četvrtak, 1. ožujka, u 10 i 11.30 sati na Velikoj sceni održat će se predstava S. Škrinjarić ‘Gospođica neću’. Predstava je za škole.

Na Velikoj sceni u četvrtak, 1. ožujka, u 18 i 20 sati na rasporedu je predstava Kerekesh Teatra ‘Pokopaj me nježno’.

U petak, 2. ožujka, u 10 i 11.30 sati na Velikoj sceni održat će se predstava ‘Bogi Ivač znova’. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U Klubu Europa media u petak, 2. ožujka, u 21.30 sati održat će se predstava ‘Tko radi, štrajka glađu’. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U subotu, 3. ožujka, u 20 sati na Velikoj sceni na rasporedu je predstava ‘Dimnjačar’ Kerekesh Teatra. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U Klubu Europa media u subotu, 3. ožujka, u 21.30 sati održat će se Comedy Caffe. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U nedjelju, 4. ožujka, u 11 i 16 sati na Velikoj sceni na rasporedu je predstava Borivoja Radakovića ‘Amateri’ (Kazalište Knap). Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U nedjelju, 4. ožujka, u 19.30 u Velikoj koncertnoj dvorani na rasporedu treći koncert sezone 2017/2018 Varaždinskog komornog orkestra. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije