TJEDAN SMIJEHA Poklanjamo ulaznice za predstavu ‘I živjele su sretno…?’

Od 23. veljače do 4. ožujka diljem Varaždinske županije održat će se, u režiji Kerekesh teatra, 9. po redu Tjedan smijeha. Jedna je to od najposjećenjih kazališnih manifestacija u Hrvatskoj, a ove godine ljubitelji komedije na Tjednu smijeha moći će pogledati više od 40 predstava.

> Program 9. Tjedan smijeha u gradovima

I živjele su sretno…?
Predstava ‘I živjele su sretno…?‘ održat će se u utorak, 27. veljače, u HNK u Varaždinu s početkom u 20 sati.
Bajke često završavaju s nagovještajem sretnoga kraja, ne pokazujući hoće li se on zaista i ostvariti. Trnoružica (Jelena Hadži-Manev) iz predstave ‘I živjele su sretno…?’ nada se uspješnom i sretnom braku jer ona i njezin princ sutradan namjeravaju uploviti u bračnu luku nakon dvogodišnje veze. Vjenčanje iz bajke Trnoružica je pomno planirala više od godinu dana.
Pokušala je sve savršeno isplanirati kako nitko ne bi primijetio koliko je toga propustila za svoga stogodišnjeg sna. Zato se sada pokušava što bolje uklopiti u suvremeni način života. Isprobava različite režime prehrane i vježbanja te je opsjednuta društvenim mrežama. Kako ‘zadnju večer slobode’ treba proslaviti, na tematskoj djevojačkoj zabavi u stilu dvadesetih godina dvadesetoga stoljeća pridružit će joj se najbolje prijateljice: Pepeljuga (Mia Krajcar) i Snjeguljica (Doris Pinčić Rogoznica), a doći će i Bezimena (Selma Mehić), supruga onoga mladića koji se namjeravao oženiti Malom Sirenom, ali ju je slučajno zamijenio Bezimenom – ljubiteljicom latinskoga jezika i flamenka.
Trnoružičina kuma, Pepeljuga, koja je organizirala djevojačku po Trnoružičinim iscrpnim uputama, posebno je neugodno zatečena činjenicom da će im se “dobrica” pridružiti. Pepeljuga je nakon udaje rodila četiri djevojčice te je našla način kako unovčiti sve muževe nestašluke. Pretjerane sreće u braku nije imala ni Snjeguljica, koja se nakon šest pokušaja umjetne oplodnje rastaje od svoga muža jer se ispostavilo da nemaju zajedničke interese.
Kakve je sve zabavne aktivnosti smislila Trnoružica te hoće li ju prijateljice odgovoriti od sutrašnjega vjenčanja ili će ju uvjeriti da njezina priča može imati sretan nastavak, otkrijte kroz komediju ‘I živjele su sretno…?’ Gradskoga kazališta – Scena ‘Gorica’.
Redateljica: Frana Marija Vranković
Uloge: Doris Pinčić Rogoznica, Jelena Hadži-Manev, Mia Krajcar, Selma Mehić

Ulaznice i gdje ih kupiti

Ulaznice za predstave u Varaždinu već su u prodaji na blagajni HNK u Varaždinu radnim danom od 10-12 sati te od 18-19:30 sati i putem interneta na linku: http://online.hnkvz.hr/

Cijene ulaznica su od 25kn/30kn/40kn/50kn/60kn/70kn, rezervacije nisu moguće, a sve predstave se održavaju u HNK u Varaždinu.

Ulaznice za druge gradove i općine, u prodaji su od 5. veljače, isključivo u mjestima gdje se izvode predstave.

Više informacija pronađite na web stranici Kerekesh teatra – http://kerekesh-teatar.hr/manifestacije/tjedan-smijeha/.

Kerekesh teatar i Varaždinski.hr vode vas na Tjedan smijeha!

Ako želite potpuno besplatno uživati u predstavi ‘I živjele su sretno…’, sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite uživati u predstavi, a mi ćemo u četvrtak, 22. veljače, u jutarnjim satima slučajnim izborom odabrati dva sretna dobika koji osvaja dvije ulaznice za predstavu. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije