KINO GAJ ‘Projekt Florida’ od četvrtka u varaždinskom gradskom kinu

Drama ‘Projekt Florida’ redatelja Seana Bakera dolazi u varaždinsko Kino Gaj. Ovo je još jedan ‘oskarovac’ u Kinu Gaj, nominaciju za najboljeg sporednog glumca dobio Willem Dafoe.

Film će se prikazivati 1., 2., 3. i 4. veljače, a početak je u svim terminima u 20 sati i 30 minuta.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

> KINO GAJ Kandidat za nagradu Oskar ‘Ja, Tonya’ od četvrtka u gradskom kinu!

> PREMIJERA Animirani film ‘Patuljci uzvraćaju udarac’ od petka u Kinu Gaj

Više o filmu ‘Projekt Florida’

Topao, osvajajući i graciozno životan, film ‘Projekt Florida’ redatelja Seana Bakera je duboko dirljiv i nezaboravljiv pogled na djetinjstvo.
Smještena na razmeđi autocesta, radnja filma prati šestogodišnju Moonee (Prince) i njezinu buntovnički nastrojenu majku Halley (Vinaite) u razdoblju ljetnih mjeseci. Njih dvije iz tjedna u tjedan žive u motelu ‘Magični dvorac’ kojim upravlja Bobby (Dafoe, nominiran za nagradu Zlatni globus upravo za ovu ulogu), a čiji kruti vanjski izgled skriva njegov karakter prepun ljubaznosti i suosjećanja. Unatoč nimalo prijateljski nastrojenom okruženju, Moonee nema problema svakoga dana uživati u životu, upuštajući se u bezbrojne avanture skupa s novopridošlicom Jancey koja joj ubrzo postaje najboljom prijateljicom. Međutim, Moonee nije niti svjesna da njezinu delikatnu fantaziju o životu održava težak rad i žrtva njezine majke, koja je prisiljena istraživati sve opasnije mogućnosti kako bi priskrbila sredstva za pristojan odgoj svoje kćerke…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije