KAZALIŠTE Provjerite tjedni raspored HNK u Varaždinu!

U subotu, 13. siječnja, od 11 sati u Klubu Europa media održat će se Koncert uz kavu. Nastupaju Lidija Horvat Dunjko (sopran), Antonia Dunjko (sopran) i Mario Čopor (klavir). Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Na Velikoj sceni u subotu, 13. siječnja, na rasporedu je predstava ‘Nećko svojeglavećko’ redateljice Barbare Rocco. Predstava počinje u 17 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U nedjelju, 14. siječnja, od 17 sati Velika scena rezervirana je za predstavu ‘Vilenjakov prvi Božić’ Mirne Rustemović i Sare Stanić. Ulaznice su u slobodnoj prodaji. Predstava će se također održati u ponedjeljak, 21. siječnja, na Velikoj sceni u 10 sati. Predstava je za 3. osnovnu školu Varaždin.

Na Velikoj sceni u četvrtak, 18. siječnja, održat će se predstava ‘Palikuće’ Maxa Frisha (režija i adaptacija teksta Ivica Kunčević). Predstava počinje u 19.30 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

U petak, 19. siječnja, od 8 do 16 sati Velika scena rezervirana je za podjelu diploma studentima Fakulteta organizacije i informatike Varaždin. Podjela diploma će se također održati u subotu, 20. siječnja, na Velikoj sceni od 8 do 14 sati.

Na Velikoj sceni u subotu, 20. siječnja, na rasporedu je predstava Georgesa Feydeaua ‘Gospon lovac’ u režiji Tomislava Pavkovića. Predstava počinje u 19.30 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije