KAZALIŠTE Provjerite tjedni raspored HNK u Varaždinu

Donosimo tjedni raspored varaždinskog HNK!

U ponedjeljak, 18. prosinca, od 12 sati Velika koncertna dvorana rezervirana je za svečanost povodom Dana Fakulteta organizacije i informatike Varaždin.

Na Velikoj sceni u utorak, 19. prosinca, održat će se predstava Mirne Rustemović i Sare Stanić ‘Vilenjakov prvi Božić’. Predstava je za djecu socijalno ugroženog statusa Grada Varaždina, a počinje u 11 sati.

U utorak, 19. prosinca, od 19.30 sati Velika scena rezervirana je za plesnu predstavu Petre Hrašćanec i Ksenije ZecAnatomija mačke’. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Na Velikoj sceni u srijedu, 20. prosinca, od 18 sati održat će se program učenika 2. osnovne škole Varaždin. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U četvrtak, 21. prosinca, od 20 sati na Velikoj sceni na rasporedu je svečani Božićni koncert Croatia osiguranja.

Na Velikoj sceni u petak, 22. prosinca, od 13 sati održat će se svečana glazbeno-scenska akademija povodom obilježavanja 25. boljetnice osnivanja 7. gardijske brigade ‘PUMA’ Varaždin.

U subotu, 23. prosinca, od 11 sati u Klubu Europa Media održat će se ‘Koncert uz kavu’. Nastupaju Sofija Cingula (mezzosopran), Gabrijela Deglin (sopran), Irma Dragičević (sopran) uz klavirsku pratnju Ivane Godec Vinceković i Roman Mamontov (tenor) uz klavirsku pratnju Vesne Leljak Petković. Dio ulaznica u slobodnoj prodaji.

Scena Zvonimira Rogoza u subotu, 23. prosinca, od 20 sati rezervirana je za rock koncert povodom obilježavanja 25. obljetnice 7. gardijske brigade ‘PUMA’ Varaždin.

U srijedu, 27. prosinca, u varaždinskom HNK gostuje Scena Vidra iz Zagreba sa predstavom ‘Dežgracija’ Siniše Brajčića u režiji Julie Klier. Ulaznice nisu u slobodnoj prodaji. Predstava će se također održati u četvrtak, 28. prosinca, u 20 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji na blagajni Scene Vidre, Zagreb.

Na Velikoj sceni u srijedu, 27. prosinca, održat će se predstava ‘Pokopaj me nježno’ Ljubomira Kerekeša. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U četvrtak, 28. prosinca, na Velikoj sceni na rasporedu je program KUD-ova. Program počinje u 18 sati, a organizator je Zajednica KUD-ova Varaždinske županije. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Scena Zvonimira Rogoza u petak, 29. prosinca, rezervirana je za koncert Glazbene mladeži Varaždin. Koncert počinje u 21 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije