HNK RASPORED Koncert za opernu divu Ružu Pospiš Baldani, proslava Dana Grada…

Donosimo tjedni raspored varaždinskog HNK!

U utorak, 5. prosinca, na Velikoj Sceni održat će se gala koncert u čast hrvatske primadone Ruže Pospiš Baldani s početkom u 19 i 30 sati. Nastupaju Lana Kos – sopran, Dubravka Šeparović Mušović – mezzosopran i Domagoj Dorotić – tenor uz Varaždinski komorni orkestar. U Klubu Europa media u utorak, 5. prosinca, organizirano je otvorenje izložbe o bogatoj karijeri Ruže Pospiš Baldani.

Na Velikoj sceni u srijedu, 6. prosinca, će se održati Svečana sjednica Gradskog vijeća povodom Dana Grada Varaždina s početkom u 12 sati.

Na Velikoj sceni u četvrtak, 7. prosinca, u 18 sati organiziran je program povodom 50. godišnjice 6. osnovne škole Varaždin.

U četvrtak, 7. prosinca, na Velikoj sceni održat će se predstava Mirne Rustemović i Sare Stanić Vilenjakov prvi Božić s početkom u 10 sati. Predstava će se također održati u nedjelju, 10. prosinca, u 10 i u 12 sati. Predstava je rasporodana.

U subotu, 9. prosinca, u 11.30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani Grad Varaždin organizira podjelu ugovora za stipendiranje učenika i studenata s početkom.

U nedjelju, 10. prosinca, Velika scena rezervirana je za koncert Tamburaškog orkestra Centra tradicijske kulture Varaždin. Koncert počinje u 18 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije