Pume pozivaju sve na predstavu ‘Balade Petrice Kerempuha’ u varaždinski HNK

Udruga veterana 7. gardijska brigada ‘PUMA’ poziva u nedjelju, 5. studenog, pripadnike 7. gardijske brigade ‘PUMA’ i obitelji, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada ‘PUMA’ i obitelji poginulih, nestalih i preminulih branitelja te sve zainteresirane na kazališnu predstavu ‘Balade Petrice Kerempuha’ u varaždinskom HNK s početkom u 19 sati.

– ‘Balade Petrice Kerempuha’ govore o potlačenom malom čovjeku koji se bezuspješno bori sa sustavom i živi pod teretom nametnutih autoriteta seljak pod čizmom Crkve, krune, raznih vlastelina ili osvajača. Autori varaždinske predstave odlučili su Krležine riječi smjestiti u današnjicu uz likove koji kopaju po smeću u potrazi za plastičnim bocama, a pritom nisu niti ne izgledaju kao beskućnici, već su obični građani koji su ostali bez drugih mogućnosti u životu – stoji u najavi predstave.

Ulaznice za predstavu su besplatne, a mogu se podići na blagajni Kazališta radnim danom u razdoblju od 10 do 12 sati te od 18 do 19.30 sati, i subotom od 10 do 12 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije