PREMIJERA Psihološki triler ‘Majka’ od petka u Kinu Gaj

Kino Gaj polako se priprema za najstrašniju noć u godini, Noć vještica. Iako će na taj dan ponuditi poseban program svojim posjetiteljima, već danas ovog tjedna nudi vam psihološku dramu ‘Majka’.

U glavnim ulogama poznata su glumačka imena Jennifer Lawrence i Javier Bardem.

Film ćete moći pogledati u dva navrata, u petak, 20. listopada, i subotu, 21. listopada. Početak je u oba termina u 20 sati.

Cijena karte je 20 kuna.

Osim filma ‘Majka, u danima koji dolaze možete pogledati i filmove ‘Victoria i Abdul’, ‘Slava’ i ‘Zemlja tame’.

> KINO GAJ Bugarska drama ‘Slava’ od četvrtka u varaždinskom gradskom kinu

> ‘VICTORIA I ABDUL’ Film o britanskoj kraljici od 19. listopada u Kinu Gaj

> KINO GAJ Danski triler ‘Zemlja tame’ u varaždinskom gradskom kinu

Više o filmu ‘Majka’

Majka (JENNIFER LAWRENCE) i On (JAVIER BARDEM) žive naoko idiličnim životom u skrivenom raju.No njihova veza dolazi na kušnju kada u njihov dom nepozvani dođu muškarac (ED HARRIS) i žena (MICHELLE PFEIFFER). Kucanje na vrata prekida njihovo spokojno postojanje i kako sve više gostiju stiže, majka je prisiljena preispitati sve što zna o ljubavi, predanosti i žrtvi.

Paramount Pictures predstavlja film u produkciji kompanije Protozoa Production redatelja s nominacijom Akademije, Darrena Aronofskyog (Black Swan, Requiem for a Dream) u kojem glumi oskarovka Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook) i oskarovac Javier Bardem (No Country For Old Men) pod nazivom “majka!” u kojem također glume za Oscara nominirani Ed Harris (The Truman show) i Michelle Pfeiffer (The Fabulous Baker Boy). Kostimograf je Danny Glicker (Milk), montažu potpisuje Andrew Weisblum (Black Swan), scenograf je Philip Messina (The Hunger Games), a snimatelj Matthew Libatique (Black Swan). Izvršni producenti su Jeff Waxman, Josh Stern i Mark Heyman, a produkciju potpisuju Scott Franklin i Afi Handel. Scenarist i redatelj je Darren Aronofsky.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije