SLAVLJE Muzej anđela ove subote bogatim programom slavi šesti rođendan

U slavljeničkom ozračju Muzej anđela obilježit će 6. godišnjicu djelovanja i otvaranja vrata zaljubljenicima u anđele, anđeosko, umjetnicima, kreativcima, prolaznicima, turistima, znatiželjnicima.

U proteklih šesz godina, uz niz različitih događanja, Muzej anđela bio je poprište pozitive, a tako će biti i u subotu, 20. svibnja, kad će se uz obljetnicu Muzeja, obilježiti i Međunarodni dan muzeja te Europska noć muzeja.

Cjelodnevni program obilježavanja navedenih događaja, počet će ‘Plesom anđela’ Varaždinskih mažoretkinja u Rajskom vrtu, koji je na rasporedu u 11.30, dok će najmlađi posjetitelji već od 11 sati moći sudjelovati na radionici ‘Nacrtaj svojeg anđela’. Mališanima će na radionici pomagati i kroz nju ih voditi umjetnik Željko Prstec.

U popodnevnom dijelu obilježavanja rođendana, u Rajskom vrtu bit će projekcija dokumentarnog filma o slikarstvu i životu Hieronymusa Boscha, jednostavnog naziva ‘Pet stoljeća Hieronymusa Boscha’. Film će se prikazivati od 18 sati do ponoći, bez stanke (projekcija traje pola sata pa se ponavlja).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije