SVJETSKI DAN PLESA Manifestacija ‘Varaždin pleše’ ove subote u HNK

Udruga plesno-manekenski studio Lena osnovana je 2007 god., u svrhu promicanja i razvoja plesne kulture u Varaždinskoj županiji. Danas udruga broji 80 plesača, koji uče suvremene plesne tehnike, jazz dance, hip hop i break dance, a iduće subote, 29. travnja, početak je u 18 sati, organizirat će u HNK Varaždin ponovno manifestaciju Varaždin pleše.

Ovaj event održat će se povodom Svjetskog dana plesa, a održava se osmu godinu zaredom.

Cilj eventa je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova i vrsta te promicanja plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih kao i poticanje zdravlja i rekreacije.

Sudjelovat će plesači iz 10 klubova raznih plesnih stilova:plesni studio Lena, plesni studio Plan B, zatim finalisti Multi showa, plesni studio Nexus iz Čakovca, plesni studio Bravo, studio DND-latino. Bit će tu i Cheerleading klub Livi iz Čakovca, varaždinske mažoretkinje, plesni klub Ivančica iz Ivanca i plesni studio Vivona iz Čakovca, kao i Plesno-gimnastički klub Flik iz Međimurja.

Poseban gost biti će poznata varaždinska pjevačica Irma Dragićević, u programu će se predstaviti plesači od 4 do 28 godina, sveukupno oko 250 plesača s raznim stilovima plesa, balet, trbušni ples, suvremeni, hip-hop,breakdance, cheerleading, showdance, mtv jazz.

Program će voditi voditeljica i aktualna druga pratilja medimurske zupanije Dijana Balog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije