TJEDAN SMIJEHA Ulaznice za predstavu ‘Očeš nečeš, doktor’ 17. ožujka osvaja…

Najposjećeniji festival u Hrvatskoj – Tjedan smijeha, u organizaciji Kerekesh Teatra, ove će se godine održati od 10. do 19. ožujka u svim gradovima Varaždinske županije te šest Općina.

U svim gradovima unutar Varaždinske županije i Općinama odigrat će se 41 predstava u deset dana te, tradicionalno, jedna premijerna predstava Kerekesh teatra.

Tako će Kerekesh teatar izvesti svoju čuvenu predstavu ‘Očeš nečeš, doktor’ 17. ožujka, s početkom u 20 sati u HNK u Varaždinu.

Odlična komedija Kerekesh Teatra, nastala u koprodukciji s HNK u Varaždinu, u režiji Ljubomira Kerekeša koji je odlučio pomaknuti granice svojih predstava i osim svakodnevnih problema ‘malog’ čovjeka, progovoriti i o svakodnevnim problemima indijanaca.

Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice Indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je…cijepati drva.

U predstavi igraju poznati i nagrađivani glumci: Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk, Zoran Pribičević.

Redatelj: Ljubomir Kerekeš

Napisao: J.B. Moliere (‘Silom doktor’), s francuskog na kajkavski preveo: Vladimir Gerić (‘Doktor pod mus’), adaptacija teksta: Ljubomir Kerekeš (‘Očeš nečeš, doktor’)

Kereksh teatar i Varaždinski.hr vode vas na predstavu ‘Očeš nečeš, doktor’!

Sve što je trebalo je u komentaru ispod teksta ostaviti svoje ime i prezime, a mi smo danas, u subotu, 11. ožujka, u jutarnjim satima, putem stranice Random.org slučajnim izborom izabrali najsretnijeg/najsretniju koji osvojaja dvije ulaznice!

Sretna dobitnica je Monika Šipek! Svoje ulaznice možete podići u caffe baru The Office na Korzu uz predočenje osobne iskaznice. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije