TJEDNI RASPORED I ovaj tjedan varaždinsko kazalište nudi bogat program

I u tjednu koji je pred nama u varaždinskom HNK nudi se bogat program, stoga nije teško pronaći nešto za sebe.

U utorak, 17. siječnja u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza održat će se predstava ‘Čelične magnolije’ Roberta Harlinga, a redateljica je Barbara Rocco. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

U srijedu, 18. siječnja, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza igra predstava Elaine Murphy ‘Malo blago’, redatelja Tomislava Pavkovića. Ulaznice u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Četvrtak, 19. siječnja, u 20 sati, Scena Zvonimira Rogoza rezervirana je za predstavu ‘Instrukcija’ Eugene Ionescoa, redateljice Nataše Antunov, pod mentorstvom Rade Šerbedžije. Diplomska je to predstava studenata 3. godine glume i medija pri Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci, a ulaznice su u slobodnoj prodaji.

>>Ionesco, Instrukcija: Diplomska predstava studenata ‘Glume i medija’ u HNK

U petak, 20. siječnja u 19.30 sati, na Velikoj sceni igra #VARAŽDIN, autorski projekt Ksenije Zec i Saše Božića. Ulaznice je moguće nabaviti u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Subota, 21. siječnja u 21 sat, na Sceni Zvonimira Rogoza možete uživati u rockerskoj muzičkoj novoj godini.

> Dođite 21. siječnja u Rogoz i proslavite muzičku rock’n’roll novu godinu!

Nedjelja, 22. siječnja u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza održat će se ‘Bog masakra’ Yasmine Reza, redateljice Lee Anastazie Fleger. Ulaznice u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije