‘Noć kazališta’ u HNK-u Varaždin i Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu

‘Noć kazališta’ započinje u subotu, 19. studenoga, a na repertoaru u 12 sati možete pogledati predstavu Mala princeza redateljice Julie Klier.

U 18 sati u Klubu Europa media bit će izvedena predstava ‘Imam ti nešto reći’ članova Kazališnog studija mladih HNK u Varaždinu, pod umjetničko-pedagoškim vodstvom Renate Eldan.

Na Velikoj sceni u 19 sati, očekuju vas ‘Balade Petrice Kerempuha’ u režiji Georgija Para, a u 21 i 30 u Klubu Europa media bit će izveden humanitarni koncert Raspjevani likovi iz književnosti, Sofije Cingule, mezzosopran i Ivane Godec Vinceković na klaviru.

U 23 sata na Sceni Zvonimira Rogoza pogledajte ‘Boga masakra, u režiji Lee Anastazije Fleger.

Također, u subotu, 19. studenog, Kulturni centar ‘Ivan Rabuzin’ obilježava 5 godina rada i djelovanja, a u sklopu ‘Noći kazališta’ koja se po prvi put obilježava u Novom Marofu, predstavit će se mladi Vinkovčanin Vladimir Andrić, glumac Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, s predstavom (slučajni) Perverznjak.

Radi se o monodrami nastaloj prema tekstu američkog autora Andrewa Goffmana. To je duhovita životna priča o seksualnom sazrijevanju, ženama,obitelji, djeci, svadbi, porno filmovima i roditeljstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije