Provjerite tjedni program i što je na repertoaru u HNK uoči ‘Noći kazališta’

U Ponedjeljak, 14. studenoga, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza pogledajte kajkavsku komediju ‘Bogi Ivač znova’, u režiji Ljubomira Kerekeša, a u utorak, 15. studenoga, na Velikoj sceni u 9 i 50 te 11 i 45 predstava Krtice Kerekesh teatra izvodit će se za škole.

U srijedu, 16. studenoga, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza bit će izvedena predstava Čelične magnolije, redateljice Barbare Rocco. U četvrtak, 17. studenoga, u 19 i 30 sati na Velikoj sceni očekuje vas godišnji koncert Ansambla LADO ‘Pokraj vode drave’, a možete ga pogledati i u petak, 18. studenoga, u isto vrijeme.

U petak, 18. studenoga, bit će izvedena predstava Malo blago, redatelja Tomislava Pavkovića na Sceni Zvonimira Rogoza u 20 sati.

‘Noć kazališta’ započinje u subotu, 19. studenoga, a na repertoaru u 12 sati možete pogledati predstavu Mala princeza redateljice Julie Klier.

U 18 sati u Klubu Europa media bit će izvedena predstava ‘Imam ti nešto reći’ članova Kazališnog studija mladih HNK u Varaždinu, pod umjetničko-pedagoškim vodstvom Renate Eldan.

Na Velikoj sceni u 19 sati, očekuju vas ‘Balade Petrice Kerempuha’ u režiji Georgija Para, a u 21 i 30 u Klubu Europa media bit će izveden humanitarni koncert Raspjevani likovi iz književnosti, Sofije Cingule, mezzosopran i Ivane Godec Vinceković na klaviru.

U 23 sata na Sceni Zvonimira Rogoza pogledajte ‘Boga masakra, u režiji Lee Anastazije Fleger.

U nedjelja, 20. studenoga u 18 sati, u Velikoj koncertnoj dvorani održat će se Svečana skupština povodom 70. godina djelovanja KUD-a Varteks, a u 19 sati možete ponovno pogledati predstavu Mala princeza na Sceni Zvonimira Rogoza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije