Kino Galerija: Nedjeljni program posvećen nagrađivanim animiranim filmovima

Ljeto je rezervirano za romantiku i festivale, kako glazbene, tako i filmske. Stoga kino Galerija donosi dašak festivalske atmosfere i to premijernim prikazivanjem stranih animiranih i igranih filmova s dva etablirana hrvatska festivala.

Romantična drama ‘Ljubav na prvi pogled‘, film je nagrađen na filmskom festivalu u Cannesu te s tri francuska Cesara, a varaždinskoj će publici biti prikazan u subotu, 11. lipnja, u 20.30 sati, ali i u utorak, 14. lipnja, u 20 sati. Ljubavna priča, u režiji Thomasa Cailleya, prati Arnauda i Madeleine koji se upoznaju na tečaju samoobrane tijekom ljetovanja.

Ulaznica za projekcije drame u prodaji je blagajne kina Galerije po cijeni od 15 kuna.

Predstavljanje Animafesta bit će u nedjelju, 12. lipnja, s dva programa: ‘Phantom Boy‘ u 17 sati i ‘Cartoon d’Or‘, izbor najboljih europskih animiranih kratkometražnih filmova u 19 sati.

Phantom Boy‘, animirani film nagrađivanog francuskog studija Folimage, priča je o policajcu Alexu i dječaku Leu u misiji spašavanja New Yorka. Cijena ulaznice za ovaj film iznosi 20 kuna.

Šest filmova u konkurenciji za nagradu ‘Cartoon d’Or’: Singl života, Jesenje lišće, Braća po oružju, Koda, Jedva čekam i Širi pogled, bit će prikazano u odmah nakon ‘Phantom Boya’ u varaždinskom gradskom kinu, a ulaz je besplatan.

Idući tjedan slijedi prikazivanje selekcije filmova s Festivala mediteranskog filma Split ‘Put u Istanbul’, ‘Druga majka’ i ‘U suton života’.
Ulaznice za te filmove također se prodaju na blagajni kina Galerija po cijeni od 15 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije