Najavljene 2. varaždinske kazališne večeri, očekuje nas ljeto ispunjeno smijehom

U Caffe baru ‘Carica Sissi’ predstavljene su 2. varaždinske kazališne večeri. Ta manifestacija, koja će trajati od 25. lipnja do 27. kolovoza, po drugu godinu zaredom održat će se u dvorištu Županijske palače u organizaciji Kerekesh teatra i Grada Varaždina.

Na konferenciji za novinare govorili su izvršni producenti Jan i Ljubomir Kerekeš, vlasnik ugostiteljskog objekta ‘Carica Sissy’ Igor Kos te zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Vjeran Radelić.

– Glavni razlog zašto Grad Varaždin i ove godine sudjeluje na Varaždinskim kazališnim večerima je dobar posao Kerekesh teatra. Sretni smo što će naši građani, koji ne idu na more, imati razloga za smijeh i veselje – kazao je Vjeran Radelić.

Igor Kos, partner Varaždinskih kazališnih večeri, istaknuo je kako su Kazališne večeri izuzetna stvar.

– Varaždinske kazališne večeri su ono što je Varaždinu potrebno. Moja uloga je logistika i organizacija. Prošle godine bilo je dobro, ove godine bit će bolje i Varaždinske kazališne večeri zasigurno će postati tradicija – dodao je Kos.

Jedan od izvršnih producenata, Ljubomir Kerekeš, zahvalio je Gradu Varaždinu na suradnji, a Varaždinskoj županiji na prostoru.

– Nadam se kako ćemo ove godine biti još bolji nego protekle. No, zbog financijske situacije, nismo u mogućnosti da imamo velik broj gostovanja, tako da ćemo ih ograničiti tek na dva. Ostatak programa bit će predstave Kerekesh teatra. Popravili smo neke stvari koje se tiču logistike, a to su sitnice koje će se primijetiti na samim izvedbama – istaknuo je Ljubomir.

Karte se mogu kupiti od danas po cijeni od 50 kuna, osim ako ako se kupi komplet od 10 karata, tad je pojedinačna karta 40 kuna. Mjesto prodaje je Caffe bar ‘Carica Sissy’. Sve predstave počinju u 21 sat.

– Varaždinske kazališne večeri završiti će 200-om izvedbom Povratka ratnika – zaključno je dodao Jan Kerekeš.

Cijeli program pogledajte na linku u nastavku – program 2. varaždinskih kazališnih večeri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije