Dječja lutkarska predstava ‘Uspavanka za Bellu’ ove nedjelje u Glazbenoj školi

Lutkarska predstava ‘Uspavanka za Bellu (Priča o psima)’, umjetničke organizacije Gllugl, izvest će se u nedjelju, 6. ožujka, u 10 i 12 sati u maloj dvorani Glazbene škole u Varaždinu.

Uspavanka za Bellu lutkarska je fantazija o životu pasa, kakvim bismo ga mogli vidjeti u našoj mašti. Junaci su karakteri s ljudskim osobinama i životnim pričama. Priča je to, prije svega, o ljubavi, odanosti i prijateljstvu koje može svladati sve prepreke i nedaće.

Uspavanku priča mama psica Tonkica svojoj kćerkici Belli prije spavanja, jer malena odbija zaspati. Uspavanka prati psića Rollija u njegovoj pustolovini.

Naime, jednoga je dana Rolli, bježeći pred zločestom gospođom Zločić i njezinim strašnim rotvajlerom Hundom, izgubio svoju gospodaricu – djevojčicu Gretu. Izgubivši se, Rolli susreće uličnu družinu pasa u kojoj je među ostalima i lijepa Tonkica. Tada se psić nađe pred životnom odlukom – hoće li se vratiti Gretici koja bez njega ne može ili ostati s Tonkicom i novim prijateljima?
Kakvu će odluku donijeti Rolli, zašto Greta ne može bez njega i hoće li Bella napokon zaspati, saznajte u predstavi Uspavanka za Bellu (Priča o psima).

U predstavi igraju Katarina Arbanas, Filip Eldan i Nikša Eldan.

Cijena ulaznice je 30 kn, a mogu se kupiti na ulazu u dvoranu ili rezervirati na e-mail gllugl.teatar@gmail.com, najkasnije dan prije predstave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije