Unatoč lošem vremenu uspješno započeli Dani suvremenog plesa

>> Unatoč vremenu, započeli 7. Dani suvremenog plesa

Besplatnom predstavom za djecu Tri skockana praščića u petak, 19. lipnja, u Novom Marofu započeli su 7. Dani suvremenog plesa Sjever. Oduševljenje na licu publike i oko stotinjak mališana jasni su pokazatelji uspješnosti predstave.

U večernjim satima započeo je i program u Varaždinu, u dvorištu Županijske palače izvedena je predstava Ivane i Marka Kalc iz Rijeke Kamo sve to vodi?

Iako vrijeme nije išlo na ruku, kiša je ipak neposredno prije početka prestala padati, a publika je uživala neovisno o vremenu.

Kamo sve to vodi? zanimljiva je plesna izvedba koja govori o ispreplitanju profesionalnog i intimnog odnosa brata i sestre koji su za svoj životni poziv odabrali ples.

Danas u večernjim satima biti će službeno otvorenje programa u Čakovcu. U 20 sati u Centru za kulturu Sonja Pregrad i Willy Prager izvesti Serijal za budućnost: Ples u 2043./Ples u 2044.

Predstava se bavi pitanjima kako će plesna umjetnost izgledati za 30 godina te kako će oni tad plesati.

U Čakovcu će biti i party otvorenja 7. Dana suvremenog plesa Sjever. Festivalski novi format Artist will give you music u ulogu DJ-a stavlja gostujuće i domaće umjetnike – plesače i koreografe jer tko bolje od njih zna što je najbolja glazba za ples.

U čakovečkom Fox baru od 22 sata prisutne će rasplesati DJ Larisa Navojec – Larky iz Plesnog centra Tala te član kolektiva Brutala, DJ Christian Nujster. Podržat će ih lokalni DJ po_skok.

Podsjetimo, Dani suvremenog plesa održavaju se do iduće nedjelje, 28. lipnja, stoga još stignete pronaći nešto za sebe i uživati u nečemu malo drugačijem.

> U petak počinju 7. Dani suvremenog plesa, donosimo cjelovit program

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije