Vijesti / Lokalni izbori 2021.

7. mjesni odbor

Osvanuo neobičan 'predizborni plakat' na igralištu: 'Najmlađi podsjećaju na obećanja'

Osvanuo neobičan 'predizborni plakat' na igralištu: 'Najmlađi podsjećaju na obećanja'
Facebook Juraj Rožić

Rožić navodi da djeca plakatom traže da im se vrate njihove njihaljke koje su maknute u jesen 2020. godine.

Juraj Rožić, predsjednik vijeća 7. Mjesnog odbora Varaždin 'Biškupec' na društvenoj je mreži objavio kako se danas na dječjem igralištu u Ulici Mirka Kolarića zatekao jedan neobičan plakat.

- Dok se gradska vlast bavi predizbornom kampanjom i lijepi svakakve plakate po našem gradu, a mediji su puni njihovih predizbornih obećanja, naši najmlađi ih podsjećaju na ista, dana prije četiri godine. Još uvijek nisu uređena dječja igrališta u Plitvičkoj ulici i Ulici M. Kolarića, a ono na Trgu Ivana Perkovca i dan danas nije ograđeno, iako je okruženo opasnim prometnicama po kojima i dalje voze šleperi unatoč zabrani a gradska vlast to prešutno odobrava – napisao je Rožić.

U nastavku navodi da djeca plakatom traže da im se vrate njihove njihaljke koje su maknute u jesen 2020. godine.

- Vijeće 7. MO Varaždin 02. veljače 2021. uputilo je zahtjev gradskim službama za ponovno postavljanje njihaljki, no oni za to nažalost ne mare. Pozivam našeg gradonačelnika da se uz prisustvo medija dođe poslikati i na naše igralište i da obeća okupljenoj djeci ponovno postavljanje njihaljki . Da li će mu vjerovati? - istaknuo je Rožić.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video