Vijesti / Lokalni izbori 2021.

LOKALNI IZBORI 2021.

Zdravka Grđan odgovorila na prozivke o 'jeftinom populizmu'

Zdravka Grđan odgovorila na prozivke o 'jeftinom populizmu'
Narodna stranka - Reformisti

Osvrnula se na one koji su u vlasti participirali u proteklom mandatu, kao i one koji su u vlasti bili prije toga.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Varaždina Zdravka Grđan reagirala je na prozivke za 'jeftini populizam', nakon što je iznijela svoj program.

Vezana vijest:

Alen Runac LOKALNI IZBORI 2021. Alen Runac obećao: 'U Varaždinu će vrtići biti besplatni za svu djecu'

- Svi mi građanke i građani Varaždina svjesni smo nužnosti promjena i izlaska iz blata kriminala i nesposobnosti. Neke političke opcije bile su u gradu Varaždinu od 2017. godine do danas povezane i podržavale su ljude koji su nepravomoćno osuđeni i pod optužnicama, a neke su do 2017. obnašale vlast i u Županiji i Gradu te nakon toga bile smijenjene jer zaista nisu obećavale ništa, ali su to svoje obećanje i održale, pa su i napravile ništa - iznijela je uvodno.

Obratila se potom i jednima i drugima.

- Prvima poručujem da nas veseli da, bez obzira što je o njima do danas ovisila vlast i što su sve što obećavaju za sutra već mogli napraviti danas, prepoznaju kvalitetu naših programa i da ih nude i kao svoje. Dodajem samo da ćemo mi financijski podržati i roditelje djece do tri godine koja ne idu u vrtić, što smatramo ključnom demografskom mjerom - osvrnula se ona na obećanje Alena Runca (HDZ) o besplatnom dječjem vrtiću za svu djecu.

Vezana vijest:

runac marković bosilj sdp vs hdz Varaždinski SDP: 'Dogodila se eksplozija jeftinog populizma. HDZ obećava sve i svašta...'

- Drugima poručujem da su vizije autocesta, POS-a, besplatnog prijevoza učenika, izgradnja škola, bolnica i tako dalje, mnogima zaista zvučale kao populizam, a realizirane su jer je to pitanje sposobnosti i u državi i u Županiji i u Gradu. Uvjerena sam da je pretpostavka za služenje građanima ovog grada i sposobnost vizije, kao i sposobnost realizacije visoko, ali realno zadanih ciljeva, za što imam i jasnu podršku čovjeka koji je svoja obećanja i održao, što su građani prepoznali i ne sumnjam da će prepoznati i na sljedećim izborima - podsjetila je Grđan na to da iza nje stoji aktualni župan Radimir Čačić iz Reformista.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video