Vijesti / Lokalni izbori 2021.

Općina Gornji Kneginec

Aleksandro Horvatić kandidat za načelnika Kneginca: 'Želim modernu općinu otvorenu svakom građaninu'

Aleksandro Horvatić kandidat za načelnika Kneginca: 'Želim modernu općinu otvorenu svakom građaninu'
Domovinski pokret

Istaknuo je da nudi konkretna rješenja koja se odnose na probleme prijevoza i bolju dostupnost bolnicama, ambulantama, pošti i ljekarnama.

Domovinski pokret predstavio je danas kandidata za načelnika Općine Gornji Kneginec - Aleksandra Horvatića

Predstavljanje je održano kod tamošnjeg Križa, a okupljenima su se, uz kandidata, obratili i predsjednica kneginečkog Domovinskog pokreta Lidija Zdelar i kandidat za župana Varaždinske županije Darko Novoselec.

Vezana vijest:

Izbori, glasanje, glasački listić 1 ŽUPANIJA, 6 GRADOVA, 22 OPĆINE LOKALNI IZBORI Donosimo popis svih dosad istaknutih kandidatura

Istaknuli su kako su teška vremena iza nas te da svako zaslužuje bolje nego što je sada.

- Žitelji najbolje znaju što treba uraditi da bi općina, grad ili županija postali bolje mjesto za život bez korupcije, pogodovanja i lopovluka – kazao je Novoselec.

Kandidat stranke Aleksandro Horvatić kazao je da Kneginec već desetljećima na isti način vode isti ljudi.

- Raspolažu našim novce, troše ga na isti način, opterećuju nas maksimalnim stopama poreza i prireza, a istovremeno ne dozvoljavaju transparentnost, dok na svaki upit ili kritiku građana odgovaraju represijom, zastrašivanjima, ovrhama ili kaznama. Domovinski pokret kao nova stranka na političkoj sceni Kneginca i Hrvatske nudi modernu Općinu otvorenu svakom građaninu, njegovim potrebama, idejama i prijedlozima – naglasio je Horvatić.

Istaknuo je da nudi konkretna rješenja koja se odnose na probleme prijevoza i bolju dostupnost bolnicama, ambulantama, pošti i ljekarnama. Ponudio je video prijenos sjednica Općinskog vijeća, primjenu programa 'Otvorenog proračuna', razvitak općine kao regionalnog sportsko-rekreativnog centra, razvitak novih stambenih prostora...

- Zato je vrijeme za novu općinu koja će biti na vašoj strani i na vašem dlanu – zaključio je Horvatić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video