Vijesti / Lokalni izbori 2021.

Narodna stranka - Reformisti

Čačić obišao općinu Petrijanec i iskazao podršku kandidatu za načelnika Romanu Strelecu

Čačić obišao općinu Petrijanec i iskazao podršku kandidatu za načelnika Romanu Strelecu
Narodna stranka - Reformisti

Jedna od glavnih točaka programa kandidata za načelnika Općine Romana Streleca odnosi se na poljoprivredu.

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić danas je posjetio Općinu Petrijanec i iskazao podršku kandidatu za načelnika Petrijanca Romanu Strelecu.

Vezana vijest:

Izbori, glasanje, glasački listić 1 ŽUPANIJA, 6 GRADOVA, 22 OPĆINE LOKALNI IZBORI Donosimo popis svih dosad istaknutih kandidatura

U obilasku Općine posjetili su OPG Moravec koji se već 20 godina bave uzgojem koza Sanske pasmine i njihovih proizvoda, svih vrsta sireva i napitaka od kozjeg mlijeka.

Dobitnici su mnogih nagrada, u 17 godina 3 puta su njihovi proizvodi proglašeni šampionima kvalitete, za 14 do 15 proizvoda dobitnici su 12 zlatnih paleta, posjetili su i cvjećarski obrt Mimoza te Udrugu udomitelja za djecu i mlade ZIPKA Varaždin, stambenu zajednicu Petrijanec.

Jedna od glavnih točaka programa kandidata za načelnika Općine Romana Streleca, svakako se odnos na poljoprivredu.

U našem pretežno ruralnom kraju, neizmjerno je važno dati podršku poslovanju OPG-a i PG-a u svim segmentima; od proizvodnje do skladištenja i pomoći u plasiranju proizvoda. Potrebno je omogućiti potpore poljoprivrednicima te primjereno održavati i sanirati poljske puteve poput susjednih općina.

- Financiranje osiguranja, kao i pomoć proizvođačima voća i povrća, mlijeka i mliječnih proizvoda od nasušne je važnosti, ne samo za naš kraj, već i za cijelo područje sjeverozapadne Hrvatske. Stoga ću se, kao načelnik Općine Petrijanec, snažno zalagati za održivost poljoprivredne proizvodnje u našem kraju jer je ona veliki dio naše budućnosti – rekao je Roman Strelec.

U obilasku Općine uz župana Čačića i kandidata za načelnika Romana Streleca, bio je i državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak, zamjenik župana Robert Vugrin te predsjednica mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka Ivanka Divjak.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video