Vijesti / Lokalni izbori 2021.

afera 'šećer za kavu'

Domovinski pokret odnio poveće količine šećera za kavu u Ritz: 'Pozvao nas je Runac'

Domovinski pokret odnio poveće količine šećera za kavu u Ritz: 'Pozvao nas je Runac'
Domovinski pokret

Afera 'šećer za kavu' dobila je nastavak...

Danas je prijepodne ispred Županijske palače u Varaždinu održana konferencija za medije Domovinskog pokreta grada Varaždina na kojoj je ova stranka ukazala na osnove nadopune Zakona o civilnim stradalnicima Domovinskog rata. Uvodno je okupljene građane Varaždina i kolege iz Domovinskog pokreta pozdravio predsjednik ŽPDP-a i kandidat stranke za gradonačelnika Varaždina Ronald Redjep.

Vezana vijest:

'šećer za kavu' NOVI PROBLEMI ZA RUNCA Zbog 'šećera za kavu' aktivirao se Čehok: 'Idi na neplaćeni godišnji'

- Veselim se ovoj izbornoj utrci kojom će Domovinski pokret, nastao pred tek godinu dana, snažno istaknuti svoje osnovne značajke - poštenje, pravdu i brigu za našu djecu, branitelje, stare i nemoćne, i sve ostale građane našega grada. Više se nećemo baviti perifernim stvarima kao naši prethodnici, već ćemo konkretno i konačno odgovorno voditi naš Varaždin – kazao je Redjep i najavio temu konferencije i gosta saborskog zastupnika Stipu Mlinarića Ćipu.

Uvodno se zahvalivši Varaždincima koji su ratne 1991. godine dali svoj oboli obrani grada heroja Vukovara iz kojeg i sam dolazi, Stipo Mlinarić Ćipe je izrazio zadovoljstvo što je nakon tih kontakata i suradnje, on danas i osobno u Varaždin došao pružiti podršku u kampanji Ronaldu Redjepu i Darku Novoselcu na njihovim kandidaturama za gradonačelnika odnosno župana.

Ćipo je također naglasio kako je konačno došlo vrijeme da s vlasti odu svi oni koji su proteklih dvadeset godina pogrešno vodili ovu zemlju, te da s promjenom vlasti i dolaskom poštenih ljudi konačno hrvatskom narodu svane neko bolje vrijeme. Kao što je i najavljeno, po održanoj konferenciji okupljeni su se uputili prema obližnjem ugostiteljskom objektu Ritz gdje su osoblju predali veću količinu šećera za kavu.

- Riječ je o Javnom pozivu upućenom svim kandidatima za gradonačelnika Varaždina na predstojećim Izborima, na što je pozvao direktor poduzeća Alen Runac koje upravlja ovim lokalom u vlasništvu Grada Varaždina, htijući tako prikriti namjeru osobne promocije za mjesto gradonačelnika putem letka poduzeća Parkovi upućenog građanima Varaždina izvan zakonskog termina kampanje – pojasnio je Redjep na kraju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video