Vijesti / Lokalni izbori 2021.

lokalni izbori

Vedran Cerovčec SDP-ov je kandidat za načelnika Klenovnika

Vedran Cerovčec SDP-ov je kandidat za načelnika Klenovnika
SDP

Cerovčec izlazi na izbore pod sloganom 'Gradimo bolje mjesto'...

SDP je u petak predstavio kandidata za načelnika Općine Klenovnik. Riječ je o Vedranu Cerovčecu.

Vezana vijest:

Izbori, glasanje, glasački listić 1 ŽUPANIJA, 6 GRADOVA, 22 OPĆINE LOKALNI IZBORI Donosimo popis svih dosad istaknutih kandidatura

- Svoju energiju, vještine i radne navike usmjerit ćemo u razvoj komunalne infrastrukture, uređenje postojećih i izgradnju novih dječjih igrališta. Stipendirat ćemo nadarene učenike i studente, podupirati razvoj poduzetništva, osigurati sredstva iz fondova Europske unije za pomoć poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima. Oživjet ćemo društveni život u Klenovniku organizacijom raznih manifestacija u suradnji s udrugama, pokrenuti sportsko-rekreativni i seoski turizam, poticati razvoj poljoprivrede, a kao demografsku mjeru dati potporu za drugo i svako sljedeće dijete. Sufinancirati prehranu za školsku djecu roditelja slabijeg imovinskog statusa - glavni su naglasci iz programa SDP-ova Vedrana Cerovčeca.

Cerovčec izlazi na izbore pod sloganom 'Gradimo bolje mjesto', a program je sveo i na jednu riječ 'JAKO': Jednostavno, ambiciozno, kvalitetno, odgovorno.

Podršku su mu dali i predsjednica ŽO SDP-a, saborska zastupnica i kandidatkinja za županicu Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora, kao i kandidat za njezina zamjenika Luka Zrinski.

- Ovo je novi početak za SDP u Klenovniku jer imamo predstavnike nove generacije koji će provoditi socijal-demokratske politike u ovoj općini - naglasila je Antolić Vupora.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video