Vijesti / Lokalni izbori 2021.

posjet toplicama

Čačić u Varaždinskim Toplicama: 'Ovaj grad nikad nije imao boljeg kandidata za gradonačelnika'

Čačić u Varaždinskim Toplicama: 'Ovaj grad nikad nije imao boljeg kandidata za gradonačelnika'
Narodna stranka - Reformisti

Obišli su i hotel u izgradnji u vlasništvu Bernarde Cecelje, koji je najveća privatna investicija u Varaždinskim Toplicama.

Radimir Čačić, predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije, zajedno s predsjednicom ŽO Reformista i saborskom zastupnicom, Natalijom Martinčević, obišao je Varaždinske Toplice u društvu kandidata Reformista za gradonačelnika, Željka Bedekovića.

Vezana vijest:

Izbori, glasanje, glasački listić 1 ŽUPANIJA, 6 GRADOVA, 22 OPĆINE LOKALNI IZBORI Donosimo popis svih dosad istaknutih kandidatura

Ovom prilikom, sastali su se s podpredsjednikom Udruge umirovljenika i predsjednikom HSU-a, Josipom Plantakom koji je, zajedno s predsjednikom SDP-a, Dragutinom Šarecom, također dao podršku Željku Bedekoviću na predstojećim izborima.

Obišli su i hotel u izgradnji u vlasništvu Bernarde Cecelje, koji je najveća privatna investicija u Varaždinskim Toplicama.

Poznata toplička poduzetnica provela ih je i kroz postojeće objekte koje je u posljednjih nekoliko godina renovirala ili sagradila i stavila u funkciju, a razgovarali su i o planovima i projektima koje planira realizirati u suradnji s gradom i županijom.

Osim ove uistinu impozantne privatne investicije koju Bernarda jednostavno opisuje kao ''posljedicu lokalpatriotizma i svoje ljubavi prema Varaždinskim Toplicama'', ovaj grad u posljednje 4 godine doživio je i najveću županijsku investiciju – obnovu svih zgrada Specijalne bolnice, hotela Minerva i trenutnu izgradnju Spinalnog centra, ukupne vrijednosti preko 260 milijuna kuna, kao i energetsku obnovu Doma zdravlja, dvorane osnovne škole u Varaždinskim Toplicama te energetske obnove područnih škola Gornja Poljana i Drenovec.

- Šteta je da ovaj investicijski bum koji Varaždinska županija ovdje provodi istim intenzitetom ne prati gradska vlast. Upravo suprotno, Toplice su prema privlačenju europskog novca najgori grad u županiji i u ove 4 godine propušteno je mnogo prilika. Upravo zbog ovog nečinjenja gradske vlasti, u Toplicama trebamo gradonačelnika koji zna, može i hoće voditi grad i koji će moći pratiti županijske i privatne investicije. Smatram da Varaždinske Toplice nikad nisu imale kvalitetnog kandidata kakvog imaju sad i vjerujem da su to građani već prepoznali. Upravo zato, punu podršku u osobno i u ime županije dajem Željku Bedekoviću na predstojećim izborima - rekao je Čačić.

 

Najnovije

Reci što misliš!