Vijesti / Lokalni izbori 2021.

lokalni izbori

Bosilj i Marković predali potpise za kandidaturu, prikupili 1300 potpisa

Bosilj i Marković predali potpise za kandidaturu, prikupili 1300 potpisa
Zvonko Lončar

Neven Bosilj rekao je kako je kod 'druge strane' zavladala panika.

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Varaždina Neven Bosilj i kandidat za njegovog zamjenika Miroslav Marković predali su danas potpisne liste za kandidaturu Gradskom izbornom povjrenstvu u Gradskoj vijećnici.

- Prvi sam najavio kandidaturu u studenome, prvi donosim potpisne liste i prvi ću predati potpise, bit ću prvi i na izborima. Sad me zovu iz stranke da ljudi i dalje donose liste, ali to više nije potrebno jer mi sad imamo više od 1300 potpisa i danas ćemo kao prvi predati te potpise – rekao je Neven Bosilj prije predaje potpisnih lista.

Istaknuo je kako je kod 'druge strane' zavladala panika.

- Patafta kao i prije četiri godine ide sam, Čehok i HDZ se kao napadaju, ali ponovo igraju istu igru koju su igrali i prije četiri godine. Napadi koji s njihove strane dolaze na mene samo pokazuju da je razina panike kod njih prilično ozbiljna – istaknuo je Bosilj.

Dodao je kako je očekivao prljavu kampanju.

- Znao sam da će kampanja biti prljava, ali da će krenuti s takvom gomilom laži i neutemeljenih optužbi, kao što je krenuo na primjer Davor Patafta. No nije bitno što se govori, nego tko govori. Ako me napada Davor Patafta znači da sam sigurno na dobrom putu – zaključio je Bosilj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video