Vijesti / Lokalni izbori 2021.

kandidat za gradonačelnika

Patafta o istupima župana: 'Čačiću, jadno je i sramotno komentirati odluke Vrhovnog suda'

Patafta o istupima župana: 'Čačiću, jadno je i sramotno komentirati odluke Vrhovnog suda'
Zvonko Lončar

Podsjetimo, aktualni župan presudu Vrhovnog suda nazvao je 'jadnom, bijednom i sramotnom'. Evo što kaže kandidat za gradonačelnik Davor Patafta...

Kandidat za gradonačelnika Davor Patafta reagirao je na izjave župana Čačića vezane za odluku Vrhovnog suda. Podsjetimo, aktualni župan presudu Vrhovnog suda nazvao je 'jadnom, bijednom i sramotnom'.

Vezana vijest:

Radimir Čačić, bale u Brezju ODJECI PRESUDE Čačić nakone odluke Vrhovnog suda: 'Sudstvo ove zemlje je sramota ove zemlje'

Reakciju prenosimo u cijelosti:

'Čačiću, jadno je i sramotno da komentiraš i vrijeđaš odluku troje sudaca Vrhovnog suda kao najvišeg suda u Hrvatskoj. Jadno je, jer to ne smiješ kao političar po Zakonu Europske unije i Republike Hrvatske.

Čačiću, još je jadnije i sramotno da to radiš jer si sa svojim policajcem kodne oznake 'žuti' u Varaždinu izmišljao lažne dokaze zbog kojih je pokrenut taj isti sudski postupak.

Čačiću, sramotno je da se ne ispričaš jer je sud sada napisao da su kršena osnovna ljudska prava ljudima u tom postupku, pa i meni. Čačiću, kako bi reagirao da se tvom djetetu 10 godina krše osnovna ljudska prava? Isto tako bi govorio?

Sramotno je da kad ti EU daje novce kao županu i političaru i onda ti je dobra ''unija'', a kad trebaš poštivati EU pravila tada ti nije dobra. Dvoličan si i licemjer.

Čačiću sramotno je da si sa Čehokom odgovoran za bačen otpad u Brezju na vodozaštitno područje od 2005 godine! Tvoj Coning je ''nacrtao'' tu sramotu.

Sramotno je to što se niste se ispričali Varaždincima, ni jedan ni drugi. Sramotno je da niti jednom u 10 godina niste razgovarali kako da riješite svoju sramotu i što ugrožavate zdravlje Varaždinaca i uzimate im novac. Sada je jasno da od svih Vas sam jedini bio i trudio se naći rješenje, a vi ste samo dio problema.

Sramotno je da ste oštetili Varaždince, i ti, i Čehok, i Habus, i SDP za 700 milijuna kuna. Ukrali ste Varaždincima u 15 godina 700 milijuna kuna. Svaka obitelj u Varaždinu je ostala bez jednog automobila. Varaždinci su nepotrebno plaćali skupu komunalnu naknadu, dječje vrtiće, prirez i razne druge namete, te skuplje komunalije.

Sramotno je da si odgovoran za smrt dvoje ljudi i bio u zatvoru i da se uopće baviš politikom, te onda još i vrijeđaš mlađe i nevine. Ima takvog, sličnog, političara igdje u Europi?

Sramotno je da su ti je na desetine firmi propalo i da si ostao ljudima dužan, i dobavljačima, a i državi poreze. Sramotno je da si uzeo kao političar kredit u državnoj banci HBOR na svoju firmu od 60 milijuna kuna i da ga nisi vratio. Čačiću, nažalost uhljeb si i većinu života živiš od novaca poreznih obveznika.

Čačiću, puno toga je u vezi tebe sramotno i zato ti drugi put kažem, stavi bolje glavu u pijesak.

Čačiću, izazivam te i na javni duel 1 na 1 na 30 minuta pred kamerama, i tebe i Čehoka'.

Najnovije

Reci što misliš!