Vijesti / Lokalni izbori 2021.

reformisti na terenu

Radimir Čačić posjetio Općinu Beretinec, dao podršku Kosu i Kefelji

Radimir Čačić posjetio Općinu Beretinec, dao podršku Kosu i Kefelji
Narodna stranka - Reformisti

Obišli su Poduzetničku zonu Beretinec, gdje su prezentirani planovi za proširenje te je najavljena investicija u javnu rasvjetu na potezu Poljana Biškupečka – Beretinec.

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i saborska zastupnica Natalija Martinčević te zamjenik župana Robert Vugrin obišli su općinu Beretinec i dali podršku kandidaturi dosadašnjem nezavisnom načelniku Igoru Kosu i Matiji Kefelji, povjereniku Općinske organizacije Reformista Beretinec.

Vezana vijest:

Izbori, glasanje, glasački listić 1 ŽUPANIJA, 6 GRADOVA, 22 OPĆINE LOKALNI IZBORI Donosimo popis svih dosad istaknutih kandidatura

Prilikom ovog posjeta, obišli su Poduzetničku zonu Beretinec, gdje su prezentirani planovi za proširenje te je najavljena investicija u javnu rasvjetu na potezu Poljana Biškupečka – Beretinec.

Nakon Poduzetničke zone, župan Čačić obišao je i dvorac Šaulovec, te dječje igralište u sklopu kojeg Općina Beretinec planira urediti i poligon za trening bespilotnih letjelica te izgraditi montažni objekt za teorijski dio obuke. Projekt će se provoditi u suradnji sa FOI-em i Elektrostrojarskom školom, a Županija je ovaj projekt sufinancirala sa 150.000 kuna.

Osim Črešnjeva, obišli su i Ledinec Gornji gdje je u suradnji ŽUC-a i općine napravljeno autobusno ugibalište, nogostup, uređena je županijska cesta te je postavljena zaštitna ograda.

Najnovije

Reci što misliš!