Vijesti / Lokalni izbori 2021.

izbori 2021

Krunoslav Lukačić predao potpise za kandidaturu za župana: 'To je podrška za novu i bolju županiju'

Krunoslav Lukačić predao potpise za kandidaturu za župana: 'To je podrška za novu i bolju županiju'
HNS Varaždinske županije

Kaže da je kandidatura HNS-a spoj mladosti i iskustva.

Uz kandidatkinju za zamjenicu župana Sanju Kolenko, zamjenika predsjednika Hrvatske narodne stranke Mirka Korotaja i v.d. predsjednika ŽO HNS Varaždinske županije Marijana Škvarića, danas je kandidat za župana Varaždinske županije Krunoslav Lukačić predao potpise za kandidaturu.

Vezana vijest:

Izbori, glasanje, glasački listić 1 ŽUPANIJA, 6 GRADOVA, 22 OPĆINE LOKALNI IZBORI Donosimo popis svih dosad istaknutih kandidatura

Kao kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Demokratske kneginečke stranke skupio je preko 4.000 potpisa koje je danas predao Županijskom izbornom povjerenstvu i tom prilikom dao je slijedeću izjavu:

- Želim zahvaliti svima koji su mi svojim potpisom pružili podršku za kandidaturu. To je podrška za jednu novu, bolju županiju s novim, mladim ljudima koji imaju energiju, volju i želju. To je spoj mladosti i iskustva i nova je snaga županije. Kao jedina oporba sadašnjoj vlasti Čačića, HDZ-a i SDP-a u županiji, uvjeren sam da smo već sad prepoznati kao alternativa koja će donijeti nužne promjene - kazao je. 

Na kraju je uputio i poziv biračima da izađu na izbore 16. svibnja i da svojim glasom odrede novi smjer razvoja Varaždinske županije:

- Prije točno četiri tjedna objavio sam svoju kandidaturu za župana gdje sam predstavio svoju viziju razvoja županije i smjernice programa. Želim vratiti duh tolerancije i solidarnosti, vjeru u čovjeka, u naše ljude. Želim graditi novi odnos u kojemu je čovjek u središtu. Naši su ljudi marljivi, tolerantni, otvoreni i brinu o čovjeku u nevolji. Takvu županiju ja želim – županiju koja brine o ljudima i zna se nositi s problemima na ljudski, human način. Zato sam siguran da je izbor jednostavan: između starog što imamo sada i novog kojeg možete izabrati 16. svibnja. Zato pozivam sve birače da izađu na izbore 16. svibnja i da izaberu pošteno, pristojno, pametno i odgovorno – novu snagu županije! - rekao je Lukačić. 

Najnovije

Reci što misliš!